İntendis İlaçları TRAVOGEN 10mg/ml 20 ml sprey {İntendis} KT Nasıl Kullanılır

TRAVOGEN 10mg/ml 20 ml sprey {İntendis} Nasıl Kullanılır

Izokonazol }

Dermatolojik İlaçlar > Topikal Antifungaller > Izokonazol İntendis İlaç Ticaret Ltd. Şti | Güncelleme : 30 December  1899

3.TRAVOGEN nasıl kullanılır ?

TRAVOGEN'i her zaman doktorunuzun anlattığı gibi kullanmalısınız. Eğer emin değilseniz doktorunuza veya eczacınıza tekrar danışınız.

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar

Doktorunuz başka türlü önermediyse, TRAVOGEN günde 1 defa hastalıklı deri kısımlarına uygulanır.

Uygulama yolu ve metodu

TRAVOGEN'i kullanmak için; koruyucu kapağı çıkartınız ve dikey olarak tuttuğunuz sprey şişesinin burun kısmına bastırınız. TRAVOGEN'i hastalıklı deri kısımlarına haricen uygulayınız.

Tedavi iki-üç hafta, inatçı enfeksiyonlarda (özellikle el ve ayak parmakları arası enfeksiyonları) dört haftadır. Daha uzun tedavi süreleri de mümkündür.

Hastalığın tekrarını önlemek için, klinik iyileşmeyi takiben en az iki hafta daha TRAVOGEN' in kullanılması gerekir.

Eğer TRAVOGEN'in etkisinin çok güçlü veya zayıf olduğuna dair bir izleniminiz var ise doktorunuz veya eczacınız ile konuşunuz

Kullanmanız gerekenden daha fazla TRAVOGEN kullanırsanız

TRAVOGEN'den kullanmanız gerekenden fazlasını kullanmış sanız endişelenmeyiniz.,bir doktor veya eczacı ile konuşunuz.

TRAVOGEN'den bir defalık fazla dozun (geniş deri bölgesine bir defalık uygulama) kullanılmasında veya kaza ile yutulmasında risk beklenmemektedir.

TRAVOGEN'i kullanmayı unuttuysanız

Doktorunuz atlanan dozun ne zaman uygulanacağına karar verecektir. Takip eden dozun yeni uygulama zamanı için doktorunuzun talimatlarına uymanız önemlidir.

Unutulan dozları dengelemek için çift doz kullanmayınız.

TRAVOGEN ile tedavi sonlandırıldığında oluşabilecek etkiler

TRAVOGEN'i doktorunuzun önerdiği şekilde kullanırsanız, belirtiler tedavi sırasında kaybolur ve tedavi sonrasında da tamamen iyileşme sağlanır. Belirtiler devam ederse ya da tekrardan ortaya çıkarsa doktorunuzla temasa geçiniz.

Dış Gebelik Dış Gebelik  Dış gebelik, her 100 gebelikten birini etkileyen, sık görülen ve ölüme sebep olabilecek bir durumdur. Bu, döllenen yumurta, rahimin dışına yerleşirse, oluşan bir durumdur. Gebelik ilerledikçe, ağrıya ve kanamalara sebep olur.
Belsoğukluğu, Chlamydia ve Frengi Belsoğukluğu, Chlamydia ve Frengi  Belsoğukluğu, bakterilerin sebep olduğu bir enfeksiyondur. Cinsel ilişki yoluyla bulaşır ve dölyatağı boynunda, idrar yollarında, anüste, makatta ve boğazda enfeksyona sebep olabilir.
Rahim Boyu ( Serviks ) Kanseri Rahim Boyu ( Serviks ) Kanseri Rahim boynu (serviks) kanseri 35 yaş altı kadınlarda görülen vakalarda meme kanserinden sonra ikinci sırayı alır.Serviks kanserinin gelişmesi yıllarca sürebilir.
Pankreas Kanseri Pankreas Kanseri Pankreas karnın alt kısmında yatay şekilde bulunan bir organdır. Sindirime yardımcı olan enzimleri ve kan şekerini yönetmeye yardımcı olan hormonları vücuda dağıtmakla görevlidir.
Artrit Artrit Artrit, oldukça yaygın bir hastalıktır ancak iyi anlaşılamamıştır. Aslında “artrit” tek bir hastalığın adı değildir; eklem ağrısı veya eklem hastalıklarını adlandırmanın gayri resmi yoludur.

İLAÇ GENEL BİLGİLERİİlaç Bilgileri

İntendis İlaç Ticaret Ltd. Şti
Geri Ödeme KoduA08009
Satış Fiyatı TL
Önceki Satış Fiyatı
Original / JenerikOriginal İlaç
Reçete DurumuNormal Reçeteli bir ilaçdır.
Barkodu8697529510251
Etkin Madde Izokonazol
ATC Kodu D01AC05
Birim Miktar 10
Birim Cinsi MG/ML
Ambalaj Miktarı 20
Dermatolojik İlaçlar > Topikal Antifungaller > Izokonazol
Yerli ve Beşeri bir ilaçdır. 

İLAÇ FİYATLARIİlaç Fiyatları

TRAVOGEN 10mg/ml 20 ml sprey {İntendis} Barkodu